Digitale Deurmat CORV

Eenvoudig informatie uitwisselen in de justitiële jeugdketen

De Digitale Deurmat CORV van KPN Lokale Overheid is een standalone webapplicatie met daarin alle benodigde, minimale functionaliteiten om op de CORV aan te sluiten. Dit betekent dat de webapplicatie niet gekoppeld is aan andere applicaties binnen het gemeentelijke applicatielandschap. Alleen het hoogstnoodzakelijke om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen is opgenomen. Alle drie de rollen van een gemeente kunnen hierin uitgevoerd worden: verzoeker, regisseur en toeleider. Dit betekent dat u verzoeken tot onderzoek (VTO) kunt opstellen en (ambtshalve) notificaties en zorgformulieren kunt ontvangen. De Digitale Deurmat is volledig: inclusief alles wat nodig is aan certificaten, netwerken en Digikoppeling. Met de Digitale Deurmat CORV bent u voorbereid op de eisen uit de nieuwe Jeugdwet, zonder ingrijpende aanpassingen. Wel zo eenvoudig.

Generieke Berichten Platform!

Hebt u aanvullende wensen omtrent processen, functionaliteiten? En wilt u als gemeente uw eigen applicatie of systeem aansluiten op CORV? Dan heeft u een Digikoppeling verbinding nodig. In dat geval adviseren we u het Generieke Berichten Platform. Met deze SaaS-dienst zorgt KPN Lokale Overheid voor de koppelingen, beveiliging, serviceregistraties en het volledige beheer. En u hebt slechts 1 generieke adapter voor ál uw Digikoppelingen.

De voordelen op een rij:

  • met minimale inspanning op tijd klaar voor nieuwe taken
  • veilig werken in de GemeenteCloud
  • vast tarief per jaar, geen verrassingen
  • volledig beheerd door KPN Lokale Overheid

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in deze dienst of hebt u nog vragen? Bekijk de webinar over de Digitale Deurmat CORV en GBP. Of neem contact op met uw accountmanager via 070 – 343 69 00 optie 2 of via info.lokaleoverheid@kpn.com.

Relevante links
www.visd.nl

https://www.visd.nl/sites/visd/files/Aanvraagformulier-aansluiten-CORV-oktober-2014.pdf

https://www.visd.nl/secties/corv/leveranciers-gereed-voor-koppeling-corv

https://www.visd.nl/sites/visd/files/Gebruiksaanwijzing-CPA-Creatievoorziening-CPA-CV-CORV-v1-november-2014.pdf

https://cparegister.minvenj.nl/