Extra Beveiligd Internet

Voor veel organisaties is een betrouwbare en veilige internetverbinding onontbeerlijk. Met Extra Beveiligd Internet beschikken lokale overheden over internet met een optimale beveiliging, inclusief centrale anti-virus en contentfiltering oplossing. KPN Lokale Overheid biedt Extra Beveiligd Internet in bandbreedtes tot 8 Mb/s en in verschillende overboekingen (1:1, 1:5). De dienst is leverbaar over de bestaande Gemnet aansluiting (xDSL of Ethernet Access). De beveiliging bestaat uit klantspecifieke configuratie voor toegangsbeheer via de centrale firewall en verkeerscontrole (Intrusion Prevention System). Met de dienst Extra Beveiligd Internet is het mogelijk om als organisatie de functionele mogelijkheden van de dienst zelf te bepalen. Deze dienst is aan te vullen met de dienst Beheerde Firewall.

Wat doet KPN Lokale Overheid met uw internet verkeer? Via onderstaande link vindt u informatie hoe KPN omgaat met uw internet verkeer. De dienst extra beveiligd internet van KPN Lokale Overheid kenmerkt zich door het gebruik van een proxy server. Uitgaand verkeer is alleen mogelijk via de poorten TCP 80, 443, 20 en 21. Klik hier voor meer informatie.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in deze dienst of heeft u nog vragen? Neem contact op met KPN Lokale Overheid via 070 – 343 69 00 optie 2 of mail naar info.lokaleoverheid@kpn.com.