nWro Signing

Bij het digitaliseren van ruimtelijke plannen is het belangrijk dat de authenticiteit van deze documenten kan worden vastgesteld. KPN Lokale Overheid biedt met nWro-Signing een service aan waarmee ruimtelijke instrumenten voorzien worden van een elektronische handtekening. Het grote voordeel van het waarborgen van een document met een elektronische handtekening is de flexibiliteit en efficiency van de functionaliteit. KPN Lokale Overheid voorziet namelijk in de hosting van een certificaat. Organisaties zijn hierdoor niet gebonden aan een bepaalde computer of locatie voor het creëren van het zogenaamde Geleideformulier en Manifest.

In onderstaande figuur is de werking van de service schematisch weergegeven (klik op de afbeelding voor een vergroting):

 

Samenwerkingsovereenkomst
KPN Lokale Overheid heeft met vier leveranciers een samenwerkingsovereenkomst. Deze bieden nWro-signing aan in hun RO-applicatie:

  • Crotec met de applicatie RoBeheer
  • NedGraphics met de applicatie NedPlan
  • Giskit met de applicatie GISkit Publiceer
  • Tercera met de applicatie Tercera-Go en Tercera-Light. 

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in deze dienst of heeft u nog vragen? Neem contact op met KPN Lokale Overheid via 070 – 343 69 00 optie 2 of mail naar info.lokaleoverheid@kpn.com.

Meer informatie