Toegang op Afstand

Steeds meer organisaties bieden medewerkers de mogelijkheid tot flexibel werken, bijvoorbeeld thuiswerkers of medewerkers met een buitenfunctie. Hierbij moeten bewust keuzes worden gemaakt over beveiliging, beheer en gebruikersgemak. Toegang op Afstand is gebaseerd op standaard SSL-VPN-technologie in moderne browsers, die uw data, applicaties en netwerk(en) veilig ontsluit via internet. Voor uw werknemers, partners, leveranciers en klanten, op iedere locatie en tijdstip en vanaf desktops, laptops, PDA’s en smartphones.

Voor de authenticatie van de gebruiker kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden: PKI-certificaten (op smartcard of USB-token), RSA-tokens, SMS-authenticatie en gebruikersnaam in combinatie met wachtwoord. Ook voor de autorisatie van gebruikers zijn er meerdere mogelijkheden: u kunt kiezen voor de bestaande Identity Management omgeving van KPN Lokale Overheid voor het beheren van uw gebruikers of voor een koppeling met de directory van uw eigen organisatie. U maakt gebruik van centraal door KPN Lokale Overheid beheerde, gemeenschappelijke componenten. Het resultaat? Een minimale beheerinspanning bij u als klant en lage kosten door schaalvoordelen.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze dienst bestellen? Dat kan eenvoudig via info.lokaleoverheid@kpn.com. Heeft u nog vragen? Neem contact op met uw accountmanager via 070 – 343 69 00 optie 2.