Diensten

Om steeds maximaal aan te sluiten bij de uitdagingen waar lokale overheden voor staan, investeert KPN Lokale Overheid steeds in innovatie. Het Nieuwe Samenwerken, verbetering van dienstverlening aan burgers & bedrijven en digitale veiligheid: KPN Lokale Overheid weet wat er speelt en denkt mee. Door kennis en ervaring te combineren met technologie en slagkracht kunnen onze klanten rekenen op een toekomstvaste oplossing.

Nieuws

KPN G3 CA’s in gebruik voor passen vanaf 22 september 2017

KPN neemt 22 september 2017 een nieuwe zogenaamde KPN G3 CA in gebruik voor de uitgifte van voor Persoonlijke en Beroepsgebonden certificaten. Systemen en applicaties waarop gebruikers inloggen met KPN PKIoverheid persoonsgebonden certificaten moeten de nieuwe KPN G3 CA’s in de Trust List opnemen, zodat gebruikers ook met een KPN G3 certificaat toegang tot die omgeving kunnen krijgen. Bestaande PKIoverheid Persoonlijke en Beroepsgebonden certificaten blijven onverminderd geldig.

Een ander gevolg is dat certificaten met een geldigheidsduur van 3 en 5 jaar weer leverbaar zijn. Certificaten met een levensduur van 2,5 jaar zijn niet meer leverbaar. De aanvraagformulieren tonen altijd de geldigheidsduur van het product dat u aanvraagt en in
de prijslijst kunt u zien wat de prijs van uw product zal zijn. Neemt u bij vragen contact op met de Servicedesk.

Lees hier wat de invoering van de KPN G3 CA’s voor u betekent